esmaspäev, november 14, 2011

Firefoxi ja IE-ga on midagi juhtunud

Imelik asi, ühtäkki ei kuva Firefox enam Gmailis mailide sisu. Ja teine kummaline asi, Internet Exploreri otsiaknas, seal paremal üleval, ei saa enam Googlet otsimootoriks valida, on mingi Bing ja siis muud valikud. Tahan Gmaili ja ma ei taha seda Bingi!

Jah, nüüd peaks neid hädasid googeldama, mõistlik ju oleks, kindlasti on lahendus olemas, kuid samas, vaat seekord ei googelda. Kui asjad on poolikult tehtud, siis tuleb teisi ja paremaid võimalusi otsida. Ja ilmselt tuleks iga asjaga nii käituda, mitte harjumuspärastest kehvadest asjadest kinni hoida, vaid need kõrvale heita ja uusi proovida. Antud juhul siis mõnd kolmandat brauserit katsetada.


(Firefoxi Ad Block-st on kõige rohkem kahju, aga mõnda aega elab üle, vilkreklaamlehtedele nagunii kuigi palju ju asja pole)

6 kommentaari:

kats ütles ...

Google Chromel on ka adblock

Urmas ütles ...

Ahnii, tänud.

Salasilm ütles ...

ja minul on FF gmail koos mailide sisuga

Anonüümne ütles ...

Ma juba ennustan, et te kasutate Sepa Adblock filtreid. Seal on sellline reegel mille tõttu enam Gmailis kirjade sisu ei näe:

#div(ads)

Adbloki seadetes, seal kus filtrite pikad nimekirjad on, tuleb selle reegli järel tärn maha võtta ja elu võib jätkuda.

Soovitan soojalt Firefoxiga ja blogimisega jätkata.

Urmas ütles ...

Eee... ma natukene kardan endast paljupalju targemaid inimesi, aga jah, kõik on täpselt nii. :-) Ja linnukese eemaldamine nimetatud kohast aitas.

Suur tänu!

Saan Chrome'i kõrvale lükata ja jah, FF-ga jätkata.

Salasilm ütles ...

http://aegmaha.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

siin ka 2 näpunäidet