laupäev, detsember 17, 2011

Selver peletab kliente

...kui nad just nüüd pühade eel, mil poes palju rahvast käib, kõik lettide vahekäigud kola täis tassivad. Mis tähendab et ostukäruga, lapsevankriga, ratastooliga, ega tegelikult ka ostukorviga pole võimalik poes liikuda.


4 kommentaari:

ÖöHulkur ütles ...

Heh. Rimi näitusess om ka ilma egätsugu jõulude vai jaanideta nii korramuse kitsas, et piä bobcatiga puuti sihe sõitma nink tii lagedass lükkämä. Sama kallis ka, ku Selver.
Laagri Rimi om sääl kõrval olleva avara Maksimarketiga võrrelden nigu nõukaaigse raudtiijaama peller mõne kõrgtehnoloogilise, puhta nink läikvä kodose kempsu kõrval...

Urmas ütles ...

Noh, Rimisse ma ei tiku, peale seda kui see sealiha-kisma oli ja Rimi turundajad ja muud näod telekas selliste sõnavõttudega võtsid nõuks esineda, et...

Aga meil on ju siin veel Prismad, ja turud, kust saab kodumaiseid juurikaid ja muud toidukraami. :-)

ÖöHulkur ütles ...

Jeh. Prisman käi' ka isi, ku tii pääle sattuma juhtup. Tollel om samma ää külg, mis Maksimarketilgi - ruumi om, ja kõik vajalik selgelt ja kaugelt sildi päält loetav, et mes om koskil. Inna' kah kenast' talutavuse piiren.
Juurika' omma oma aiast :)

Urmas ütles ...

Prismal on aga see häda, et kõigis meie koduplaneedi Prismades on kassades järjekorrad... aa, nüüd ma saan aru! sellepärast polegi Selveris järjekordi, et kõik on sinna lettide vahele kinni kiilunud ja ei pääse enam poest välja!