laupäev, juuli 18, 2009

EPL: eestlastele sammas meeldib, muulastele mitte. (???)

Mõned kommentaarid eilse veidi nõutukstegevate järeldustega EPL-i uuringu kohta:

 

Kui juba nende plaatide ja neetide värk meenutab tolleaegset soomusrongi,siis tekib küsimus,miks see rong on vertikaalstardiga?

 

sama siin, ei ole kesik(lausa kesikute vastane) ja pole sovjet ka(ei teagi mis see tähendab) aga mulle ei meeldi see kole rist.proovin seda koledat risti naljaga võtta ja nimetan seda Ivan Orava hauasambaks(A.kivirähk on täielik geenius)niimoodi saavad ka minu taolised seda risti kuidagi moodi taluda.kuigi pooldaksin selle mahavõtmist, vähemalt võiks ta kesklinnast ära viia

algab see huumorinurk siin pihta. kohati tundub, et seda koletist oli vaja selleks, et hapukurgi-hooajal oleks ajalehel millestki kirjutada. see on ka teada, mismoodi neid nn uuringuid korraldatakse. see valgustuspost on koledam veel kui ükskõik milline ajutine reklaamtahvel tallinna linnas. ja sellest on kahju tõeliselt. ta pole isegi igast küljest visuaalselt esteetiline, rääkimata ebaõnnestunud projektist-teostusest jms. mingit kunagist sümbolit ei saa lihtsalt kuidagiviisi ruumiliseks muuta. selle juures peaksid kehtima hoopis teised proportsioonid, materjalid. ise teema on veel sisulise idee teostamine.

isklikult ei tunne küll ühtegi, kellele see õnnetu asjandus seal meeldiks...

aga ristisammas vajab vähemalt viies keeles manuaali, et kõik ikka õigesti aru saaksid, millega TÄPSELT on tegu ja millega mitte mingil juhul tegu ei ole. Kinnitatagu see manuaal palun nööripidi knopkaga mõnda paneelivahesse, nagu vanasti olid telefoniraamatud putkades.

 

meil on miskine kuri mõõgaga rist. Ristiusku me ei ole, Ristirüütlid me ei ole... seega, mida kuradit see rist samba otsas tähendab ? Mingisugust sõduritele pühendatud eesti-aljoshat. Kurb.

 

v6iks sellise seaduse teha, et sammas peab k6ikidele meeldima. kui ei meeldi, siis seda saab käsitleda kui riigivastasust, karistuseks kodakondsuse ära v6tmine (sünnipärastele eestlastele see sammas meeldib, nii et nemad ei pea midagi kartma).

Kommentaare ei ole: