laupäev, mai 10, 2008

Idiootsus vedelseebil, ehk reklaamitegijad seebiks!

Mul tuli vannitoas seepe jne totsikuid vaadates masendus peale – püha taevas millist teksti on täiskasvanud inimestele mõeldud toodetele peale kirjutatud! Õrn, hellitav, lõhnateraapia, suurepärane, oivaline jne jne bullshit. Ja täpselt seda sama infomöga taotakse TV ja muude reklaamidega riigitäite kaupa rahvastele iga päev pähe. Ja seda 21. sajandil!

Nädal tagasi külas olles üritasin duši all käies mingit seebilaadset asja leida, kurat, kirevad totsikud on teksti täis kirjutatud, võrratu ja hoolitsev blaa-blaa, aga sõna dušigeel otsi nii et silm punnis. Ja see on ainus sõna, mida ma sealt usun/vajan/millel sisu on.

Igatahes mind solvavad need vedelseebid ja muud purgid. Oma infantiilsete sõnumitega.

3 kommentaari:

Ray D. Noper ütles ...

proovi järgi

isetehtud dušigeel on ka võimalik, muidugi...

Gerli ütles ...

Hihi:) no kas sulle siis ei meeldi siidpehme nahk, pisaratevaba juustepesu jne:)
Mõtle, kellegi tööks ongi igapäevaselt selliseid õhkõrnu sõnu välja mõelda olgu siis vedelseebile või kreemipotsikule. Huvitav mida see inimene kodus oma kaaslasele veel ütleb:)

Urmas ütles ...

Geeli ergutav lõhn ümbritseb sind kerguse ja õnne auraga!

Värskenda oma meeli kerge sidrunilõhnaga, lastes samal ajal hellitavatel õlipärlitel ja sidrunheinaekstraktil oma nahal pehmeks hellitavaks vahuks muutuda – tulemuseks erakordselt värske ja hoolitsetud nahk!

Kaasaegseima tehnoloogiaga väljatöötatud, väärtuslike merelise päritoluga mineraalidega rikastatud šampoon tugevdab… jne blaablaa

Oh jah. :-)