neljapäev, mai 15, 2008

Kallid daamid, suure sportimise ja kintsutuunimise asemel oleks ehk kena mõni trennikord raamatulugemisega asendada

Kallid daamid, suure sportimise ja kintsutuunimise asemel oleks ehk kena mõni trennikord raamatulugemisega asendada. Trenni sõitmise ja trennis olemise ajal hoopis nt Kross või Mann kätte võtta. Kaotamata jäävad paar kilogrammi saaks kompenseeritud paarikümne kilogrammi vaimuerksusega.

Spordiklubist ööklubisse põrutades oled ihaldusväärsem? Eee… sel juhul hea küll, spordi veel rohkem. Keskendu kehale, mitte vaimule.

6 kommentaari:

Kaido ütles ...

hei Urmas!
sulle oleks nagu üks trennist tulnud blond tagant sisse sõitnud ja siis enda õigustuseks hakanud ott kiivikast(eesti meister kulturismis:)) tsiteerima:))

Urmas ütles ...

Ei, õnneks ei ole. :-)

Küll aga näib mulle, loodetavasti vaid näib, et eriti just noored naised, soovist eneste heaks midagi teha, soovist võimalikult ihaldusväärne olla ja kartusest, et ei olda piisavalt tuunitud, piitsutavad endid ikka liigselt. Üks trenn ajab teist taga. Kurat, STOP, mida te rahmite?! Kultuuriministeeriumi haldusalas on spordi kõrval veel nii mõndagi, ja kõrgkultuurile palju omasemat.

Muide, kui Kiivikas toitumisest räägib, siis minu arvates on ta jutus päris palju tõtt ja loogikat (nt M. Zilmeriga konsulteerinud?). Va need tuhanded kanamunad, mida need lihamehed omale sisse ajavad. :-)

Morgie ütles ...

on tõestatud, et sportimine parandab ka aju verevarustust, suurendab (pannes keha endomorfiine tootma) üldist õnnetunnet ja üldse teeb inimese ka vaimselt ilusamaks. Ntks laste õpiedukust mõõdukas sporditegemine igatahes parandab. Pigem soovita - pärast sportimist raamat kätte võtta. Selmet ööklubisse kapata.

mens sana in corpore sano

Rents ütles ...

Eriti rumal on see ööklubisse kappamine ju seetõttu, et enamus naisi võtavad seal ka mõned alkohoolsed joogid - mis teatavasti tekitavad tselluliiti (rääkimata sellest, et viin annab sama palju kaloreid kui rasv). Samas on alkoholil ka muidugi oma positiivne pool, eriti iluvõimlejatele ja aeroobkafännidele - jalad ajab kenasti laiali, nii varsti pole spagaaditegemine või jala kaela taha panek enam probleem. :)

Aga tegelikult sõltub kõik ilmselt seltskonnast. Mina tunnen küll tunduvalt rohkem tüdrukuid, kes on obsessed with teater või kirjandus, mimmusid olen ainult eemalt näinud.

Anonüümne ütles ...

Kahju, kui Sa arvad, et naised käivad trennis ainult ümbermõõdu korrigeerimise eesmärgil. Trenniskäijana väidan, et see on pigem meeldiv lisaväärtus. Tegeledes päevast päeva vaimse tööga on sport just see, mis toob hinge ja kehasse tasakaalu. Mõõdukas ja mõnus tervisesport annab tohutult suure annuse energiat, millel tulemusel tahan veel enne magamaminekut haarata raamatu järele ja ei hala "ma olen niii väsinud ja tahan vaid magadaaa". Testitud-katsetatud. Testi ka, jõuad veel rohkem ;)

Urmas ütles ...

Ega ma päris nii ka kirjutanud, et iga soprtimisele kulutatud minut raisatud ja raamtu lugemisele pidanuks kuluma.

Kommentaare läbiv joon oleks ühesõnaga, võimalusel tuleks sportida JA lugeda. Ööpäevast nö enesele näpistatavasse aega tuleks mahutada mõlemad tegevused. Väga tore.

Muide, Morgie, ma tean millest Sa räägid - olen ka seda tüüpi, kel joostes, rattaga sõites "mõnumolekul" vallandub. Räägivad, et mitte igaüks ei tunne peale füüsilist pingutust toda õnnist tunnet.