kolmapäev, juuli 04, 2007

George Michael olla pede

Käisime Helsingis Georg Mihkli kontserdil. Tore oli, mis aga eriti märkimist väärib: heli oli suurepärane! Meil Eestis pole kontsertidel heli pea kunagi mitte isegi rahuldav olnud, meie helimehed tuleks kiiremas korras kuhugi õppima saata. Mitte sellest ei taha ma aga tegelikult rääkida.Rääkida tahan sellest, et muusikud inimestena tuleks nende muusikast ikka väga lahus hoida. Sest pahatihti on nimekad artistid ju jobud, tropid, kekatsid ja muidu haletsusväärsed tolvanid. Peale selle joodikud, narkarid ja mis kõik veel, ühesõnaga, mõne sellisega kohtudes tekiks kiusatus oma põlgust mitte varjata. No umbes nii. Kuid see on ju nende eraelu, igaüks teeb mis tahab, ja kõik need eraelus tehtud tembud tuleks kindlasti tema loomingust väga väga lahus hoida. Meid peaks huvitama ju vaid muusika, mida nad loovad või esitavad. Tehku nad peale kontserti või stuudiolindistusi mida tahes, süstigu või suregu või ärgu suregu, peaasi et nad inimestel meelt lahutaksid ja oma loominguga midagi pakuksid. Loomingus kajastub eraelus toimuv? Ma kaldun arvama, et popmuusikutel üsna vähe ja mind ei huvita, millise aine mõju all mingi lugu loodud on. Ja mis veel kõige vähem minu kui muusikakuulaja asi on, on see, kellega nad magavad. Püha müristus, magagu või kaameliga. Ma üldse vaatan, et see pedeteema on tobedalt kuum teema. Et kes ikka on. Täiesti arusaamatu. Et siis nagu et, mis tähtsust sel on??? See muutub tähtsaks enne intiimsuhetesse astumist. Aga no mitte enne.

Ma tõepoolest sain alles enne kontserti saalis istudes teada, George Michael on homo.
Varem

4 kommentaari:

Gerli ütles ...

Kle küsinud siis meie käest, meil ju kogu aeg tshit-tshät käib ja oleme linnauudistega kursis:)
Tahaks öelda, et homo ei riku meest-loe: aga arvamust veidi temast küll, sest üks potentsiaalne mees jälle raisku läinud:)

Urmas ütles ...

Mh, no te naised unistate ja teete plaane liiga palju. :-)

Seda jutukest ajendas kirjutama rohkem kui ühe mehe kommentaar, ah et käisite pedepoissi kuulamas või siis et, teeb head muusikat aga fännata oleks tiba imelik, tema orientatsiooni pärast.

Veera ütles ...

Ja mis sellest siis?

Urmas ütles ...

No just, ja mis siis sellest. Ei saa öelda, et oleks parem, kui ma seda ei oleks teada saanud - selline info on lihtsalt 100% ebaoluline.