pühapäev, aprill 27, 2008

Täna on viimane päev TeemeÄra2008-le registreerida

Täna on viimane päev TeemeÄra2008-le end registreerida. Valdade seisu vaadates selgub, et Ida-Viru ja Valga kanti on rahvast juurde vaja. Ja päris 40 tuhandet inimest ei olegi vist vaja, 31 100 registreerunu kõrvale ei ole enam 9000-t inimest juurde vaja.

Vinge. Oleks vaid ka ilma ja kõik ikka ka kohale tuleks.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen küll valmis ürituse heaks kiirel tööajal aega näpistama, kuid osalejaks ei registreerunud. Ja niisuguseid tegelasi on siinkandis veel palju. Saan aru, et nii on oht Coca-colast ilma jääda:). Suur osa registreerunutest on valla koolilapsed, no ma ei tea, kuidas neid nüüd seda laga koristama saata, olukord pole nii ilus, et võta aga prüginäpitsad ja pista kotti. Pakkusin valla koordinaatorile erinevaid abistamise viise: korjan rehvid enne ära jne, vastus oli ainult lakooniline: tule kell 10 lipujaama, siis vaatame mis saab. Ei kujuta ette, kuidas vaeseke 131 registreerunut + muu abiväe korraga tööle rakendab. KKI saatis veel ähvardava kirja ka, aitäh kaardistajatele:). Aga kohale ma tulen, 4x4, 1t, 7m3 veovõimsust ka kaasas.
Täna toimus mingi taoline aktsioon Lätis, kogu Valmiera kandi teeääred olid kotte täis, ajutine kiirusepiirang üleval, siin-seal toimetasid peamiselt laste seltskonnad, organiseerijad paistsid olema LVM töötajad, miskid sellesisulised kilukeelsed loosungid olid üleval.
Ja siis huvitav lugu: peatun Koiva kõrgel kaldapealsel, ümberingi mitukümmend kohalikku piknikupidajat. Üks seltskond lõpetas, pakkisid sodi ilusti kotti ja...... virutasid koti Koiva voogudesse. Keegi ei regeerinud kuidagi. Normaalne.
Aaa veel, TeemeÄra korraldajad peaks ruttu mõne haigla reserveerima puugihaigete koristajate raviks.

Urmas ütles ...

Loodetavasti ei satu puugihaigete kõrvale mõnd teetanusehaiget. (kindad olgu utgevad, et käsi ei lõhuks!)

Kui Sa ripakile jääd, löö meiega punti. Meid on hetkel 5, kõik täiskasvanud, mina tulen oma 4x4 kaubikuga ja 3 m haagise haagin ka sappa. 3 inimest tulevad siis tõenäoliselt sõiduautoga. Nüüd lähipäevil peaksin maili saama, et kuhukanti meid saadetakse, eks siis näeb ja informeerin Sind kaa.

Coca-Colat saab vä? :-) Äge.