teisipäev, juuni 13, 2006

Paljassaare on kinni keevitatud

  1. Paljassaare on kinni keevitatud. Tõkkepuud ees, autoga ei saa. Olen seal kümneid tunde jõlkunud, niisama, linde vaadanud ja pilte plõksinud. Teinekord olen nüüd siis targem, tuleb paremad jalanõud jalga panna ja jala minna. Noh, eks jala olegi ilusam minna.(lindude vaatamine pole muidgi nii lihtne kui liikumatust autost)

  1. ilm on nõme - riidekapi sisu ei aita inimväärset temperatuuri tagada. Võimalus end mõnusalt tunda puudub, lahendust pole.

  1. kesklinnas ei leia parkimiskohti, otsides ja keerutades kulub aeg, kütus ja liiklus intensiivistub asjatult. Lõpuks leiab koha kusagil kaugel, on kiire, parkimine maksab, tuleb jala vudida.

  1. pangas münte paberrahaks vahetades küsitakse 25 EEKi teenustasu. Röövlikari.

  1. ikka on palav.
    

Sellised häirivad asjad siis täna.

3 kommentaari:

ematehnik ütles ...

paljassaare on mõnusalt sürr koht!
kahju, et autoga enam ei saa. ilma autota ei tunneks ma end seal turvaliselt.
teine sürr koht on ülgase karjäärid, aga sealgi käisime viimati siis, kui seda suurt prügilat alles ehitati. võibolla on nüüdseks ka ülgase kinni keevitatud?
kolamisvarustust tuleb täiendada. algul lõikad lahti, ära tulles keevitad jälle kinni :)

Manjana ütles ...

Probleemid on selleks, et neile lahendusi leida.

Ilmast - mõnede arvates on ilm alati nõme. Tegelikult pole ilm milleski süüdi, vaid elu sakib.

Pangas münte paberrahaks vahetades on võimalus, et ei maksa 25 krooni. Sa pead selle raha lihtsalt oma arveldusarvele panema ja siis lähemas automaadis välja võtma. See kõik peaks tasuta olema ja teller oleks pidanud Sulle seda ka ütlema. Teine nõks on kaasa võtta väike laps ja öelda, et see oli tema taskuraha...

Kesklinnas parkimiskohtade leidmisele aitaks kaasa kõrgem parkimistasu. Palju kõrgem. Palju-palju kõrgem...

Ning üks asi, mis ma ise olen blogimisest märganud. Hoolimata sellest, et halva tujuga tekib tahtmine kõik kirja panna, ei tasu seda teha, sest muidu nood, kes ka loevad, aga Sind tegelikult ei tunne, arvavad, et Sa oled krooniline viriseja.

Urmas ütles ...

Muide, lahtilõikamise tehnika oli täitsa kaasas, http://urmase.blogspot.com/2006/03/230-v-autos.html lõikekäia näol, lisaks oli autos veel ka mootorsaag ja kirves. :-)

Elanuks mu esivanemad soojemal maal, polnuks looduslik valik nende vastu lahke olnud, st nad oleks tõenäoliselt välja surnud - tahan öelda, et ma ei talu pikalt palavat. Eks see kuumataluvus ole individuaalne.

Viriseda on jah väga inetu - see et mul on paha tuju ei tohiks anda õigustust kellegi teise tuju rikkuda. Teisalt, väike virin, rahulolematus tõukavad asju paremaks tegema. Aga jah, eks ta nii ole, et kirja tahaks midagi siis panna kui miski pinda käib.