neljapäev, juuni 29, 2006

Raskest tööst

Huvitav, kas Kadri Must, Eero Raun (tuntud kui eesti-Rüütel-eesti tõlk) jt taolise töö tegijad ka tõeigatsustasu saavad? Nad on oma ränkraske töö, süümepiinadest tingitud magamata ööde ja õudusunenägude eest kindlasti taolise tasu väärilised. Sellisele mõttele ajendas tänane presidendikandidaatide hääletamine, kus mõlemad keskerakondlased välja hääletati (nüüd jätan Eesmaa rahule - 1, 2), ja Must oli sunnitud seda kommenteerima.

Nii põnev oleks natukene teada nt Keskerakonna köögipoolest, kuidas avalikkusele esitatavad lood sünnivad, millisena valijat ette kujutatakse. Kes teab täna, mis Savisaarel seoses presidendivalimistega plaanis on? Millised kokkulepped on Reiljaniga (?) sõlmitud? Hiiglama põnev! Kurb on aga asja juures see, et tegemist on meie riigi presidendi valimistega, et sõnad väärikus, ausus, läbipaistvus sellesse protseduuri mitte kuidagi ei sobi.

2 kommentaari:

Kristjan Otsmann ütles ...

Kusjuures need kodanikud on oma töös äärmiselt täpsed. Kuulasin eile ER uudiseid ning kõrva jäi Musta tsitaat, mis mälu järgi oli: "Keskerakond jätkab endiselt pingutusi, et Riigikogu suudaks valida presidendi kandidaadi."

Väga ausalt öeldud: Keski eesmärgiks polegi Riigikogus mitte presidenti valida, vaid tüüpi, kes sümboolselt kandideeriks põllu peal koos Rüütli või Savisaarega.

Anneli ütles ...

Tsiteerin lauset EPLi artiklist "Presidendikandidaatide seast jäid välja keskerakondlased", 29.06.2006

....
Keskerakond läheb Musta sõnul ainult sellise kandidaadi taha, kes meeldib Keskerakonna valijatele.
....

Masendavad manipulaatorid.