teisipäev, veebruar 13, 2007

Sai ei kõlba süüa

Mõnede asjadega on nii, et nad lähevad aja jooksul halvemaks, käivad alla, maha jne. Vot ja üks asi, mis meil siin Eestis üha nirumaks muutub, on sai, meie poodides müüdavad saiad. Peale selle, et nad on viilutatud, ei kõlba nad minu arvates süüa. Ja saiaga on nii, et kui õiget, värsket, maitsvat, poes kohapeal küpsetaud, nt Fazeri Ahjusai, et kui sellist ei ole, siis jääb see sai ka söömata. Ja mida aeg edasi, seda maitsetumaks vabriku saiad muutuvad, seda rohkem on välistatud, et ma midagi taolist ostan, ja seda rohkem see sai söömata jääb. Peaks vist rõõmustama?

 

3 kommentaari:

Wikmanipoisilik džentelmen ütles ...

Söö sepikut, kasulikum ;)

Urmas ütles ...

Kasulikum jah. Aga mee ja moosiga ja pähklikreemiga ja suvel kasvuhoonest värskete tomatitega mitte nii hea.

Jama värk ikkagi.

Urmas ütles ...

Kasulikum jah. Aga mee ja moosiga ja pähklikreemiga ja suvel kasvuhoonest värskete tomatitega mitte nii hea.

Jama värk ikkagi.