reede, detsember 15, 2006

Politsei ise peaks rohkem märku andma, kui masendav praegune olukord on

Olukord politseis on katastroofiline, ja järgmise aasta veebruaris-märtsis läheb asi tõenäoliselt veel hullemaks (*). Peale väga madalate palkade ja suure töökoormuse juures ei ole politseinikud kindlustatud, paljud nende autod, mis on samuti kindlustamata, on väga kehvas tehnilises seisus, ja selle kõige juures väidavad kõrged politseiametnikud meediale, et on jah, vähevõitu töötajaid, aga saame veel hakkama. Ja rahvas ei teagi, kui kohutav seis tegelikult on. Aga… kes selles teadmatuses süüdi on? Needsamad kõrged politseitöötajad, kes kardavad ministeeriumile mittemeeldivat öelda. Ja süsteem laguneb, minu raha eest koolitatud, neisse investeeritud tööjõud lahkub, tehnika on masendavas seisus. Pealinnas ei ole see pilt võib-olla nii jube, aga Tallinnast eemal… mul ei ole sõnu. Nii et, rahvas, relvile! Ja märtsis valima!

 

 

* järgmiseks aastaks lubati korralikku palgatõusu, kuid tegelikult jääb tõus kardetavasti mõnesaja krooni kanti. Üha vähemaks jääb neid, kes on nõus 6000 krooni eest sellist tööd tegema. Juhul kui omavalitsus ostab suuremate sündmuste ajaks lisapatrulle, siis on võimalik mingisugust lisa saada.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no kuidas see töökoormus neil nii suur on? Mõni tegelane siin loivab pool oma vahetust ühest tanklast teise, ja milleks neid tubaseid ametnikke terve majatäis vaja on?
Nii ei jätku öisele tänavale tõesti kedagi, ega kõik fanattid pole, aga mõni on ka:
http://www.ccv.ee/foorum/viewtopic.php?t=554

Urmas ütles ...

Mnjah, eks see loivaja lähtub põhimõttest, et teeb ja näeb ja topib oma nina parasjagu niipaljudesse kohtadesse, kui selle palga eest tasub rabeleda. No ja nagu ikka, igal pool on ju ka jobusid ja loodreid.