laupäev, veebruar 23, 2008

Veebiaadress, mis silma hakkas

Nägin eile kesklinnas ühel sõiduautol veebiaadressi www.karell.ee. Tavaliselt jätavad igasugused reklaamid ju ükskõikseks, aga Karell… mhmm, Jaan Krossi Kolmandad mäed, Köler, KUMUs Köleri toas tagapool seal paremat kätt üleval maal Karellist, maali paremas ülemises nurgas kardina taga talumaja, mis tol ajal keisri ihuarsti maalil ebakohane oli kuid mis Karelli päritolule viitas, Karell kui edumeelne arst Venemaal… nutikas aadress, sellised seosed näe töötavad - läksin reklaami peale vaatama, et mis asi see www.karell.ee siis on.

3 kommentaari:

Jaano Martin Ots ütles ...

Tubli reklaami sai see Karell. Käisin isegi seal lehel ära. Ainult et see leht ise vajaks kiiresti esmaabi. Võimalik, et eluvaim on veel sees, aga vähemalt väike facelift ja SEO, kui mitte ulatuslikum reanimatsioon kuluks küll ära.

Anonüümne ütles ...

Mis sel lehel siis niiväga viga on? Telefon ja kontaktandmed on olemas, arstide vastuvõtuajad samuti. Ja see on enam-vähem kõik, mida üks tavaline inimene polikliiniku kodulehelt tahta võiks.

Kõik ülejäänu on pigem turunduspedede ja töötute veebineegrite vajadus oma teenuseid kellegile pähe tõmmata.

Urmas ütles ...

Seda lehte kui sellist mina hinnata ei mõista, küll aga võib firma nimi suure turundustöö ära teha. Vähemalt konkreete nimi minu puhul. :-)