esmaspäev, aprill 07, 2008

Nädalavahetusest ehk Pärsti valla prügikaardistamisest

Meie laupäev ja pühapäev. Tegelikult oli pühapäevaga väike jama, Location Tagger hakkas mingi hetk nöökima, andis teate not enough memory vms, kuigi CpuMonitori andmetel oli üle 80 MB vaba RAMi. Nii et lülitasin igaks juhuks Sports Trackeri vahepeal välja. Mis muidugi ei aidanud. Ei osanudki muud teha kui Location Taggerit aegajalt välja-sisse lülitada. Siis toimis

Pühapäevast II, III  ja IV jupp.

Kaardile kantud pildid Picasawebis

 

Pühapäevaga oli 1 jama veel, hommikul oli mul 38,2 ja õhtul tänu tablettidele 38,0 palavik. Võimas.

 

(Location Tagger kirjutab telefoniga pildistatud fotode EXIF infosse pildistamise koordinaadid. Sports Tracker salvestab telefoni liikumise trajektoori ning seostab sellega ka fotod. Samuti oskab ta tulemust ka .kml failiks salvestada, st Google Earthiga vaatamiseks)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pühapäevasel Alustre silohoidla fotol on Heimtali Hobusekasvanduse hädavajalik tarbevara, vaata, et ära ei varasta :). Pakkusin oma maalt kah suurt-suurt prügilasu, mille suvilakoperativnikud aastakümnetega võssa on tassinud, aga eramaalt ja teelt kauget sodi ei pidavaat ikka kuidagi plaani võtta saama. OK, aitan siis ka oma valla teeääri koristada.

Urmas ütles ...

See eramaa teema on nukker jah. Kirjutasin neile ka ise samal teemal, aga ju on eramaadega asi liiga keeruline või napib eramaa prügiks ressursse. Sest ega prügi võssavedaja ju vaata, kelle maale ta oma jama veab. Julgeksin arvata, et pool sodi jääb sellest aktsioonist metsa. Ja väga suur osa sellest metsajäävast sodist on sinna suvaliste jorsside mitte omanike endi poolt tassitud. Ehk siis normaalsetele maaomanikele seekord abi ei pakuta.

Ja tavalise looduses viibiva inimese silma, kel pole aimu, kelle maa kusagil on, selle inimese silma jäävad endiselt riivama prügilademed metsades.

Me registreerisime endid samuti Pärsti valda. Eks näis, kuhu meid täpsemalt saadetakse.