reede, märts 12, 2010

Jää tuleks vajadusel sundkoristada

Väga keeruline on aktsepteerida mingisuguseidki õigustusi pähesadanud jääle (kommentaarid ühele ERR-i uudisele). Ehk siis, kui inimeste ELU ON OHUS, kusagil avalikus kohas on mingi kukkumakippuv jää või muu kolakas, tuleb reageerida kohe, minutite jooksul, mitte aga aega raisata ettekirjutustega, kutsuda maja esindajat kuhugi vms. Ehk kui omanik koheselt ei reageeri, korraldada katuse sundpuhastus. Lihtne.

 

Ei ole olemas õigustust „alles ju koristasin", „ei jõua, ei saa". Kui ei saada eluohtliku olukorra likvideerimisega hakkama, tuleb omand maha müüa või palgata katusele 24/7 jäävalvur.

 

Päris hirmus on ikka praegu jala liikuda. Kus tolkneb lahti rebenenud vihmaveerenn, lumetõkkeplekid, kus jääjurakad. Ja nii juba nädalast nädalasse, päike katuseis sulatamas.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

urmas, kas sa seda lugu ka nägid, kus katuse koristamise eest saadi menetlus kaela kuna lint ja 2 meest ei olnud piisav takistus ja liikluse segamise/kinnipanemise luba ei olnud... :D

Urmas ütles ...

Ei, seda pole ma näinud. Eks see sõltub ka tänavast ja lindist.

Oh jah. Vahel tekib küsimus, et kuidas meil seda mõistust mõnes eluvaldkonnas nii vähe on? Kodanike kottimist on aegajalt jah, liiga palju, et rahvas riiki armastaks ja uhke oleks.