teisipäev, aprill 04, 2006

KTSLS

Elamurajoonides on viimasel ajal samaliigilised teed popiks saanud. Mida see tähendab? Seda, et Kõik Tahavad Sind Lömmi Sõita. Sest parema käe reeglist ei ole meie autojuhid midagi kuulnud, õigus on sellel, kes sõidab otse. Ja kui nüüd keegi ullike, kes üritab LE järgi sõita, samaliigilisele ristmikule satub, lastakse talle signaali, vahitakse lolli näoga, et mida see jobu siin teeb?ja üritatakse ikka autud lömmi sõita. Põnev.

Minu ettepanek, samaliigiliste teede märgi asemel võtta kasutusele KTSLS märk - Kõik Üritavad Sind Lömmi Sõita. St, et anna igaks juhuks kõigile teed. Märgi kujundus võiks olla sama, aga x asemel olgu siis nimetatud tähed.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Sõidukijuhid võiks lubade uuendamise ajal kohustuslikus korras kogenud sõiduõpetaja juhendamisel mõned sõiduõppetunnid võtta. Käisin uuesti autokoolis 12 aastat pärast lubade saamist ja poleks uskunud, et nii palju tarkust veel puudu on. Algul õpetaja ainult kisas, et kuidas sa küll seni ellu jäänud oled. Aga nüüd hea kindel tunne liigelda ja teiste lollusi vaadata. Peamine teema just parema käe reegel, ka parklas, ka tanklas, ka hoovialal.