laupäev, aprill 01, 2006

Sõrmejälg kulunud

Käisin Gerlil abis köögimööblit ühest korterist teise kolimas, tulin koju ja… ei saa läpakat käima – ei tunne sõrmejälge ära. Proovin nii et pea märg, no peab ära tundma, taipan lõpuks sõrme vaadata, see on täitsa sile! Sõrmejälg on ära kulunud! Ju ta kasvab tagasi, loodetavasti samasugune kui enne. :-)

Hea et läpakas ka parooliga käima läheb ja mul see veel meeles oli. Kui ka autosse või koju pääsemiseks peaks end sõrmejäljega identifitseerima, peaks samuti kindlasti mingi mugav alternatiiv olema, või peaks siis mitte ainult mööbli tassimisel vaid ka kruve keerates kindad käes olema.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oled sa proovinud huvi pärast küünlavahaga vms. oma sõrmejälg võtta ja katsuda arvuti käima saada?

Urmas ütles ...

Ei ole proovinud, pole selle peale tulnud. Ja tavaliselt on mul see sõrm, millega arvuti tuttav, alati käepärast olnud. :-) Nagu ma aru olen saanud, peab sõrm vastu aknakest liibuma, tuleb kergesti surudes üle lugeja tõmmata, nii et see sõrmejälje "tõmmis" peaks siis vist mingil pehmel alusel olema, et jälg sõrmega sarnaselt tiba laiaks vajuks ja pidevalt aknaga kontaktis oleks... mnjha, polegi loomkatseid teinud. Ootame sõrmenaha kasvamist, eks siis saab hullata. :-)