pühapäev, juuni 15, 2008

Aken: Sibul

Riho Sibul ei ole tegelikult naljamees. Ja tühja mula ei räägi ta samuti. Kuid et Akna publik seda siiski eeldas, tekkisidki veidi piinlikud situatsioonid. No nt see Pasternaki teema. Sibula tabavkõnekat napisõnalisust naljaks keerav publik üritas kõike 100% naljana näha-kuulda ja tekkis justkui „ülevalt-alla, „noh tee nüüd nalja" positsioon". Mulle näis nii. Ehk siis, publik näis kuidagi noor ja toores ja pinnapealne.

Mina näiteks vist üldse keelduks mingitele publiku küsimustele vastamast. A'la kuidas laulud sünnivad jne vähemõttekused. Ja ei viitsiks kõiki ebakõlasid siluma hakata.

Anneli.

 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.