kolmapäev, juuni 25, 2008

Parkimise alustamine kallineb 20. juulist

M-Parkimise alustamine muutub kallimaks. Senise kolme asemel hakkab 5 krooni maksma. Et Tallinnas on parkimine nagunii tõenäoliselt kõige kallim maailmas ja parkimiskohti kõige vähem maailmas, siis igasugune lisasent parkimise eest tundub kohutava röövimisena.

 

Et linnas asju ajades ei tea kunagi, kui kaua läheb, 10 või 30 minutit, siis siiani tundus arukas kohe igaks juhuks 15 minutilise tasuta ajaga (KESK15 või SÜDA15) parkima panna. Nii, aga 5 kroonise alustustasuga harjutan ma end nüüd küll ümber. :-) Kui 15 minutiga asju aetud ei saa,  panen peale tasuta aega kohe KESKLINNa või SÜDALINNa tsooni parkima.

 

(siinkohal suur tänu Riia parkimiskontrolörile, kes laupäeval tasulises alas maksmata parkides vaid hoiatava kollase Post-It-i aknale kleepis) (on viimane aeg kõigis Euroopa riikides liiklusmärkidele ka inglisekeelseid tekste kirjutada)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.