laupäev, juuni 14, 2008

HU? ärritavat väikelinlasi

M. Kärmas rääkis hetk tagasi raadios, kuidas väikelinnade elanikud on pahased HU? peale. No see ju kinnitab, et suurepärase ja enesekriitilise Depressiivsed Eesti väikelinna sõnum kirjeldab liiga ausalt tegelikkust. :-)
Ehk siis, tahtsin öelda, et HU? plaadil on mitu ülikõvat lugu. Tasub ostmist ja andekate tegijate toetamist.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sain ka ükspäev kenas väikelinnas sõimata, kui minu autost seda lugu välja kostus. Aga tegelikult, väikelinnad on elamiseks täitsa toredad, seal pole inimestel kaelas hiigellaene, kinnisvarakulud on ulmeliselt madalad, liiklusvahendiks on tihti jalgratas. Mis kehva, kõik tunnevad kõiki ja käib pidev keelepeks, mis naabril hästi, mis halvasti. Eriti vahvad on transiitliiklusest kõrvale jäävad väikelinnad, need on justkui omaette linnriigid, mulle paremini tuttavatest paikadest nimetaks Räpinat ja Mõisakülat.

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.