pühapäev, juuni 08, 2008

Itaalia ja Jaapani köök...

Hea lugeja, kes Sa arvad, et Itaalia ja Jaapani köök on äraütlemata nirud, et pastad ja sushid ei kõlba süüa ja neis maades võib põhimõtteliselt pikemas perspektiivis nälga surra, Sa ei ole selle arvamisega üksi. Ka mina arvan nii.

3 kommentaari:

kukupai ütles ...

Itaalias saab maru head liha ja mitmel viisil valmistatud kartulit kah.
Ja pastatoite on mustmiljon, äkki Sa lihtsalt pole hea otsa sattunud?

Urmas ütles ...

Kõige paremaid pastasid olen ma kodus saanud, Anneli tehtuid. Ju on neis põhjamaist käekirja. :-)

Jah, Roomas proovisin ka nende liha ja kartulit (liharoa kõrvale pakuvadki ju vaid kartulit või riisi), aga noh... maitse asi.

Küll on aga igasugused magustoidud suurepärased!

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.