kolmapäev, juuni 04, 2008

Prantsusmaa Jonniministeerium: kõik sildid, menüüd jne infomaterjalid olgu VAID prantsusekeelsed!

Pildistatud Pompidous

 

Esmaspäeva hommik, kõikvõimalikes Pariisi teenindusasutustes on iganädalased koosolekud. Restoranide ettekandjad mainivad taas, et ehk võiks siiski ka inglisekeelseid menüüsid trükkida. Muuseumide töötajad arvavad ikka ja jälle, et ehk võiks ka muuseumis mõnda kohta mõne inglisekeelse sõna poetada, analoogseid ettepanekuid teevad kümned või sajad tuhanded teenindajad üle Pariisi, kes arvatavasti iga päev puutuvad kokku kaugemalt tulnud turistidega. Suured Juhid juhinduvad aga Prantsusmaa Jonniministeeriumi ettekirjutustest, „vaatamata sellele, et Pariisi külastab aastas miljoneid turiste kõikjalt maailmast, olgu kõik sildid, menüüd jne infomaterjalid VAID prantsusekeelsed!".  

 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.