reede, juuni 27, 2008

Kõigi linnade autojuhid, häbenegem

Kõik kes me autoga linnas sõidame, peaksime trammis-trollis-bussis loksuvatele inimestele, jalakäijatele, jalgratturitele, mootorratturitele tänulikud olema, et nemad autoga välja ei tulnud ja ummikuid veel rohkem umbe ei ajanud. Ja pilgu piinlikult maha lööma, et oma plekkkolakaga hinnalist linnaressurssi nimega ruutmeeter hooletult raiskame.

See oli nüüd "mul on bemmil uued kummid" jalakäijaid ja -rattureid hirmutavatele ja bussidele ettekeeravatele ja ühissõidukiradadel kimavatele tüüpidele mõeldud.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.