reede, juuni 27, 2008

Laiendatagu, parandatagu 3G levi

3G oleks tore asi, kui ta:

a)     leviks (nii nagu Euroopas)

b)     kehva levi tõttu 3G <-> GSM võrgu vahel pendeldavad kõned ja andmeside ei katkeks. Vähemalt EMT võrgus katkevad nad häirivalt tihti.

 

Miks ma 3G-d ometigi välja ei lülita, nagu seda paljud teinud on? Sest 3G-s liiguvad nii kõned/SMS-d kui andmeside üheaegselt, nt oluline üle mobiili netis olles ja mobiil-ID-ga sisselogimistel, 3,5G-s on WAP ja nett kiired, 3G-s ei tee autoraadio kappadi-kappadi ja 3G-s olles ei osale ma kesklinnas GSM võrgu ülekoormamises.

 

Nii et pole midagi imestada, et videokõnesid nii vähe tehakse, see on ju paras rihtimine, et kavandatava kõne mõlemad osapooled 3G levisse trehvaksid.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.