teisipäev, juuni 24, 2008

Kus on piir ärimehe ja sahkerdaja vahel?

Kui keegi mõnelt ametnikult kuuleb või lehest loeb, et kuhugi uut teed/silda/hoonet planeeritakse ja siis kibekiiresti uue rajatise alla jäävat maad kokku ostab, lootuses et nii saab riigilt/planeerijalt raha välja pressida, siis taolist tegelast ei sobi minu arvates siiski ärimeheks nimetada. Noh, nt sõnad susserdis, sahkerdis, nihverdis tulevad esmalt keelele. Selline „äri" ei ole jätkusuutlik.

Eriti kurb on veel siis, kui taolisesse "ärisse" „investeerimiseks" mõni toimiv ettevõte maha müüakse. Nagu meil siin Eestis mõni aeg tagasi paljud ettevõtted kinnisvarasse sööstsid, jättes senised tegevusvaldkonnad tahaplaanile.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.