esmaspäev, juuni 23, 2008

Kõige jubedama kvaliteediga fotodega ajakiri

K: millises Eesti ajakirjas on kõige kohutavama kvaliteediga fotod?
V: Eesti Jahimees.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ehk põhjendad ka?
Konkreetset kriitikat paluks, muidu devalveerid rohkem ennast, kui ajakirja koostajaid ning tegijad võibolla ei oskagi oma tihedas graafikus sinu märgatud kitsaskohtadele tähelepänu pöörata.

Urmas ütles ...

Olen juba ka viimase numbri vanapaberi konteinerisse viinud nii et lk numbritele ei oska viidata, ja pole vajadustki. Ma ei oska öelda, kas probleem on trükikojas või paberis või fotode töötlemises või kus, kuid 21. sajandil trükitud ajakirjas on osad fotod peaaegu arusaamatud. Isegi Zaceki fotode kvaliteet jätab minu arvates soovida. Ning kui keegi jahimees toob/saadab toimetusele ülikehva kvaliteediga foto, siis ei saa ju kõike saadetut ka trükki lasta. Jah, see ei ole ei klants- ega fotoajakiri, aga... see siinne sissekanne sündiski peale viimase Jahimehe sirvimist ja taasnentimist, et ma ei tea ajakirja, kus oleks kehvema kvaliteediga fotosid.

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.