kolmapäev, september 20, 2006

Riigikogulased võiks ajaveebe pidada

Oleks tore, kui poliitikud, eriti riigikogulased, ja kasvõi ka erakonnad peaks ajaveebe. Miks mitte valijatega kohtuda avalikult ja neti teel? Kommenteerimisvõimalus tooks kaasa jah ka sõimu ja valet, aga võimaldab ka sedasama valet ümber lükata. Raiskaks aega? Ühte ajaveebi saab ka mitmekesi pidada, keerulistemates küsimustes saab viidata kellelegi erakonnakaaslasele, kellega nõus ollakse jne.

 

Ajaveebis oleks oma valijahääle saanu, nt minu puhul Mart Laari, tegemistest tore ülevaadet saada, ja läbi aegade, kuidas millalgi hääletas ja arvas.

 

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mqned ju peavadki, näiteks Silver Meikar. Keegi oli veel, kelle nime ei mäleta, aga kes muidu oli kuulus mees.
Ja kui nüüd mqelda, et osad riigikogulased oskavad eesti keelt "ei kommentaari" tasemel, siis vqib arvata ka et kindlasti on riigikogulaste seas keegi, kellel üldse lugemise ja kirjutamise oskus puudub.

Wikmanipoisilik džentelmen ütles ...

L@ssiele: ma usun, et riigikogus ei ole ühtegi eesti keele oskamatut inimest. KOVsse võib valida välismaalasi ja igasuguseid piletikontrolöre. RK on pisut natsionaalsem koht siiski. Kuigi Su jutu mõtte vastu ei vaidle, mõni tõepoolest ei ole suuteline midagi loetavat kirja panema.

Urmas ütles ...

...ja kui on võimeline loetavat teksti väljastama, siis kuulekate hääletusmasinatena tuleks tekst ja vastused kommentaaridele partei peakorteriga kooskõlastada. Mulle tundub nii.