esmaspäev, september 18, 2006

Tammerk eilsest raadiodebatist

Tarmu Tammerk tegi hetk tagasi Vikerraadios meediale säru, Rüütli vastase kallutatuse pärast ja kiitis Rüütlit üllatava mõtteselguse eest eilses raadiodebatis Ilvesega. Jaa, eks vahel on mõni ajaleht läinudki liiale, kuid absoluutselt vastuvõetamatu on ju see viis, kuidas Rüütlit upitatakse, Keskerakonna mängud kevadest saadik, Rahvaliidu väljaütlemised, nende mõlema trikid Riigikogus, valdade volikogudes jne jne. Erinevate inimeste arvamused meedias kahvatuvad ju ainuüksi V. Reiljani seisukohtade kõrval. See udjamine on vastastikune? Mina küll ootaks, et suure erakonna esimees, Eesti Vabariigi minister jääks väärikaks, et ta oleks intelligentne inimene, igas olukorras.

Kogu kära küsimus on ju võtetes! Mõttelaadis. Presidendi valimise viisis. See on ju nonsens mis meil siin toimub! Absurd! Mul ei ole sõnu. Kui üks jalgpallivõistkond pargib oma väravasse buldooseri, siis ei ole arukas vastasmeeskonna kallal iriseda, et suluseis oli.

Meedia peaks rohkem ja rohkem ja rohkem Rahvaliidu ja Keskerakonna ebademokraatlikke, ebaausaid, ebaväärikaid, parlamentaarse riigi parlamendist möödahiilivaid seisukohtasid tümitama. Ei, kõigi erakondade taolisi eksimusi, kuid antud juhul saab tuld nende kahe erakonna pihta anda.

Kommentaare ei ole: