laupäev, september 09, 2006

Võta kiirust maha

Seoses sügisega tahaksin sõiduautojuhtidele südamele panna, et vesiliug on ka tegelikult olemas. Paljud teed on roopas, vihmaga lainetab roobastes jõgi, uusi teid ei pinnata enam alati, teele sattunud puudelehtedest saab autorataste all mõnus lehemoos, ja lõpuks, paljud võtavad siledatest suvekummidest viimast - uuel ja vanal rehvil on vihmas erakordselt suur vahe!! Päris kole komplekt asjaolusid.

 

Ei, üks oluline asi jäi ütlemata, osad liiklejad on rumalad, nad ei tea mis seisus neil rehvid on, et nad sõidavad mnt-l piki „jõge“, kui kiiresti nad sõidavad ja kas nende auto rattad üldse puutuvad teepinda või sõidavad nad veepinnal. Ja selline tegelane kipub pihta sõitma.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kuskil peale Viitnat Narva poole on natuke maad kaherealist teed, mis läheb varsti üle neljarealiseks ja seal on paras kurv kus soovitav vist 70 sõita. Ei mina jalga gaasipedaalilt tõstnud vaid pigem kiirendasin ja parajas vihmas tundis minu tagumik kuidas auto eriti heas kontaktis teega küll ei olnud. Kainestav ütleme nii, eriti sellistel kiirustel.