neljapäev, september 03, 2009

Törts signaali teepeenral urineerijatele

Kunagi ammu arvasin, et on viimane aeg mingisugune ringkiri või üleskutse koostada, mille sisuks olnuks ebamõistlikesse kohtadesse paigaldatud „lamavate politseinike" juures törts signaali lasta. Et inimene, kes taolise asjanduse oma kodumaja ette tellis, oleks 24 tundi kursis, et näe, jälle pidi keegi möödasõitja tema maja ees peatuma ja taaskord sai kellegi liiklemine rahustatud (viimasel ajal väga sage ja üksjagu arusaamatu väljend). Õnneks tekkis juba toona küsimus, milline koht on kellegi jaoks ebamõistlik ja milline mitte. Ja plekkkünnise tellinud hüsteerilisel autovihkajal ja autoga kuhugi kohalejõudmist vihkaval inimesel on arvatavasti naaber, kes samuti 24/7 tuututamist kannatama peaks. Nii et unustame eelneva jutu.

 

Küll aga võiks minu arvates tervitustörtsu lasta noile (arvatavasti õlleimejatele) tüüpidele, kes maantee ääres auto kõrval põit tühjendavad. Signaal sisaldaks sõnumit „oo jee, ka mina nägin su Vello ära", või siis „assa, julge poiss oled, igaüks ikka teepeenart niimoodi ei kasta", või siis „lahe tüüp oled, ei pabla nii väikese asja pärast, nagu seda on urineerimiseks koha valimine" jne.

 

Ma ei hakka siin täpsustama, milline on minu enese analoogsetes situatsioonides lastud signaalide sõnum olnud.

 

1 kommentaar:

MartN ütles ...

Lamavaid politseinike paigaldatakse ikka ennast täis/unustanud autojuhtide pärast, kes ei näe liiklusmärke või ei tunne selle peal olevaid numbreid. No milleks ikka pidurdada õuealamärgi või kiiruspiirangu pärast. Ei usu jutte auto vihkajatest, kes neid spetsiaalselt tellivad, see tundub rohkem kiirust ületava ja sellele vabandust otsiva autojuhi jutuna. Kahjuks on neid meil liiga palju.
Mart