pühapäev, november 20, 2005

Vanduma paneb

Täna oli jälle selline päev, mil ma soovisin saeostulubade süsteemi rakendamist. Relva ostmiseks on ju luba vaja, sama võiks olla ka mootorsaagidega. Miks? Sellepärast, et saagidega saadetakse metsades uskumatult palju rumalusi korda. Kui ise ei oska, telli asjatundjad. Saad kiiremini ja ka odavamalt. (praakmaterjali osakaal väheneb tunduvalt)

Nii, kõigepealt laseksin saeostuloa taotlejal küsimustikule vastata. Küsimus nr 1: Mitme protsendiline on mingi x 2 liitrine õlu? Juhul, kui vastaja seda teab, siis saeostuluba ta ei saa. Paar küsimust veel, ja juba saaks aimu, mis mehega tegu. Saab sae kätte anda või ei saa.


Läksin Põhivõrgust (eesti keeles Eesti Energia) metsa paljuski sellepärast, et minu ümber vähem tobedust oleks, et ma ei peaks mõttetusi tegema, et vältida umbset õhku (ettevõtte sisekliimat), et vältida inimesi, kes mulle ei meeldi, et olla enda peremees… ja ikka, ka metsas pean vahel mõttetuste ja tobedustega kokku puutuma, pagan võtaks! Peab ikka leidma oma saebrigaadi. Või tegema. Leidma 5 mittejoodikut, ostma neile vajadusel auto ja saed. Ja siis koolitama, koolitama, koolitama. …5 mittejoodikut… :-(

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

saaremaalta sa küll mittejoodikuid ei leia

K

Urmas ütles ...

Väga raske jah. Ja kes püsivadki kainetena, need ei taha/viitsi tööd teha. Üksikud, kes eelnevate hulka ei kuulu, neil on endal 1000 tegemist.