neljapäev, aprill 26, 2007

1 põhjus, miks mulle Tallinn meeldib

Käisin täna mööda Kuressaare fotopoode (kokku neljas), et vaataks pikema zoomiga objektiive. Tulemus oli nukker. Kohapeal on 0 tk. Jah, paar tükki oli, aga fotokaga komplektis.

 

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

võin sulle 1 põhjuse tuua miks tallinn sulle hetkel ei meeldi: tiblad on oma aljooša pärast ikka täitsa pöördesse läinud. tegin ennist rattaga väikese tiiru, sõitsin ka tõnismäelt mööda - no väike huvi ikka oli näha mis toimub. hea et ma oma sini-must-valge rattapusaga seal peksa ei saanud:)) aga ega ma väga lähedale ei saanud ka õnneks. rahvamass oli ikka täita muljuetavaldav. aga kui sa oled omale mingi objektiivi väljavalinud, siis ära häbene küsida, võin mõnest hulgikast või otse canaonist hinda küsida. letihinnast mingi 10-15% ikka alla saab:). tervitused saarde. Kaido

Urmas ütles ...

Anneli helistas ja rääkis jah, et asi on ikka päris hull. Mõtlesin et vaatan ka netist mingeid uudised, kuid vastavad netilehed on umbes. Postimees mingi hetk töötas.

Objektiivijutu jätan igatahes meelde. Kui Tallinna tulen, vaatan esmalt kasutatuid, ehk saab sama raha eest ägedama, ja kui ikka uut tahan, siis võtan Suga ühendust.